• IMG_5719, Jette Dodensig, kunstmaler

   Jette Dodensig, kunstmaler

  • Jette Dodensig

   Jeg hedder Jette Dodensig og har altid været kreativ i en eller anden form. De seneste 11 år er det maleriet jeg har brændt for. Jeg er selvlært kunstmaler men har deltaget i forskellige korte kurser på bl.a. Randers Kunstskole, Aalborg Kunstskole samt Århus Kunstakademi.

   Jeg elsker at udtrykke mig på de store lærreder, hvor der er plads til store armbevægelser. Jeg maler abstrakt på akryl som det mest dominerende materiale, suppleret med bl.a. oliepastel, tusch og blyant påført lærredet ved hjælp af forskellige teknikker. Jeg maler gerne mange lag på hinanden, for at skabe en ekstra dybde i motivet og derigennem give maleriet sjæl.

   Inspiration til mine kunstmalerier henter jeg i alt omkring mig. Det kan være et flot stykke bark i naturen, en reklame i et blad, hvor jeg bliver inspireret af farver og forme, en oplevelse eller et indtryk, der sætter de kreative tanker i gang og genererer selve idefasen og resten af processen omkring mine malerier.
   Jeg maler fordi det gør mig glad, og fordi jeg simpelthen slet ikke kan lade være.

   Mine mange malerier kan ses og købes via min hjemmeside og hos de kunstgallerier, hvor jeg udstiller fast: Galleri Kvist i Horsens, Galleri Inuit i Aalborg, Galleri Lyrum i Århus og Galleri Tronsmark Gl. Skole i Sindal, Dot&Fabrin i Hobro, DanishGallery.dk samt på messer, kunstudstillinger og øvrige udstillinger, hvor jeg deltager.

   Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber, at du syntes om mine mange forskellige malerier

   Med venlig hilsen
   Jette Dodensig