• IMG_5719
  • Jette Dodensig

    Jeg har altid været kreativ i en eller anden form, men i de seneste 11 år er det maleriet jeg har brændt for.Jeg er selvlært men har deltaget i forskellige korte kurser på bl.a. Randers Kunstskole, Aalborg Kunstskole samt Århus Kunstakademi. Jeg elsker at udtrykke mig på de store lærreder, hvor der er plads til store armbevægelser.

    Jeg maler abstrakt akryl som det mest dominerende materiale, suppleret med bl.a. oliepastel, tusch og blyant påført lærredet ved hjælp af forskellige teknikker. Jeg maler gerne mange lag på hinanden.

    Inspirationen får jeg fra alt omkring mig. Det kan være et stykke bark i naturen, eller en reklame i et blad, hvor jeg bliver inspireret af farverne og formerne.
    Jeg maler fordi det gør mig glad, og fordi jeg ikke kan lade være.